Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Megint 7fő ...

2007.11.12. 12:02 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Bizonyos időközönként szokott nálam lenni, amolyan házibuli jelleggel kisebb összejövetel, egy- két haver beugrik, zenéket cserélünk nagy mennyiségben, játék, kártya, miegymás. A legutóbbi ilyen alkalommal valahogy szóba került, hogy milyen jó lenne röhögni különböző ún. gagyi zenéken. Szó szót követett, ami tettekig fajult, és kb. 2G ilyen fost sikerült letölteni, melynek nagy részét meg is hallgattuk. Kezdetben vala nagy röhögések, aztán döbbenet, majd sírás, üvöltés, kínszenvedés...
Szégyen és gyalázat, katsztrofális, és ezek szinonimái, melyek most nem jutnak eszembe! Kéremszépen az áthallgatott mintegy 100 track minden esetben teljesen egyformán hangszerelt, gyenge ének, kb. 15 évvel ezelőtti időket idézi 2007- ben. Ezek a dj- k rendszeresen zenélnek országszerte, mixlemezeik jelennek meg, válogatáslemezeken szerepelnek a remixeik, klippeket látok a vivan, ésatöbbi.
Ugyanaz a dob, ugyanaz a basszus, ugyanazok az idegesitő 'dallamok', lemarad a szöveg, hamis az ének, röviden: egy nagy rakas fos! És fiatalok sokasága képes ezekre a zenékre bulizni 7végente, megveszik a lemezeket...ne tessék felhördülni, nem arról van szó, hogy mivel nekem nem tetszik, ezért xar, és mindenki hülye, aki halgatja, hanem arról van szó, hogy 2007- ben, kb. 10 év után le lehetne cserélni azt a kurva dobot, azt a kibaszott bassline-t... olvasom az oldalaikat, hogy több gigányi efekteket meg hangmintakat használnak..nemár..!
Ennyire igénytelen lenne az ifjúság ezen része? Olyan dolgok ezek, melyhez nem kell 'vájtfülünek' lenni, hogy észrevedd: hamis ének, lemarad a zene a szöveghez képest, vagy fordítva, de valami fülsértő módon..! Tényleg nem veszi észre senki? Nem egy, vagy két számot hallgattunk meg...mondom sokat, legalabb 100- at (igen számoltuk)! Egyik sem ütötte meg még a legalja szintet sem...ezek 10 éve is szarok voltak...le fogok írni ide egy csomó ilyen fos dj-t meg producert, és aki teheti, hallgassa meg ezeket a produkciókat, de tényleg! Egymás után több tracket, különbözőeket...érteni fogja miről vakerok.
Én azt mondom, hogy ilyen silány produkciókkal hülyíteni a fiatalokat, bűncselekmény! Megölik a zenét...és kiadják, és mennek buliban...nem térek magamhoz! Íme akkor ízelítő - ja! nem is hittem volna, de kurva sokan vannak, tényleg a teljesség igénye nélkül:
ClubDeejays, CrazyDeejays, Dance4ever, Dancefloor, DanceLand Deejay Team, DanceLovers, DancePlayers, DanceRiders, DanceRockers, Dancevoce Deejay's..ugye már itt lehet érezni, micsoda fantáziadús szuperprodukciók lehetnek a háttérben..! És akkor azok, akik nem dancevalamik: kredenc, dj sampler, dj páz, spy the ghost, peat jr & fernando, spigiboy, náksi & brunner...na!? mit szóltok? dj sampler mi? Nem is folytatom...

Ami a legrosszabb az egészben, hogy ezek nagy része még akár jó is lehetne, picivel több kreativitás, picivel több igényesség, picivel több tehetség...vannak jó remix ötletek közöttük, még tetszene is, nade így?!
Lehet, hogy buliban a lemezlovas nem tesz fel egymás után három dj szatmáry-t vagy két spy the ghost szuperremixet, de ha egymás után több számot meghallgat az ember, tuti azonnal feltünik neki, mekkora gagyi...

Ezzel az írással nem az a célom, hogy személyeskedjek, megbántsak valakit, vagy fikazzam bárkinek is az izlését, hanem szeretném felhíni a figyelmet arra, hogy vannak mások is a világon, érdemes lenne tájékozódni kicsit, és ami a legfontosabb: úgy tűnik senki nem szólt 'ezeknek', hogy mekkora xar az egész technikailag, művészileg egyaránt, ezért én most szólok! OKÉ? :)
Akiknek még ezután is bejön, lelke rajta, egészségére..de tényleg! Mindenki hallgassa azt, ami neki tetszik, de húzzunk meg egy vonalat azért :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr31226294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása