Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Átbasztak! Már megint...illetve még mindig!

2007.11.20. 13:33 | KEhelyKE | 1 komment

Tegye fel a kezét, aki emlekszik, mikor indult a Cillit Bang reklám! Akkor azt volt a szlogen, hogy egyet használok, nem ötvenet...! Ugye? Teltek múltak a hónapok, és már szinte meg sem hallja az ember Kovács Lajost, amikor jön valami, ami először fel sem tűnik, de radöbbentem!
Ha megfigyelitek a mostani Cillit Bang reklámokat, már nem egyet, hanem négyet mutat, egy ide, egy oda, egy amoda! De korábban azt mondták, hogy egy jó mindenre nem?

Van még az a Roc reklám, ami úgy kezdődik, hogy egy nő mondja, hogy 43 éves...tök hihető, hogy fekete- fehér a kép nem? Arról nem is beszélve, hogy azért akarnak a nők fiatalabbnak látszani, hogy letagadhassák a korukat...szerintem...

De különben is? Miért akar valaki fiatalabbnak látszani? Ha egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, nem dohányzik, nem stresszeli magát, akkor mindenféle hülye kencék nélkül is fiatalos marad- és akkor nem kell annyi állatkísérletet elvégezni, csak azért, hogy az a sok sznob picsa szépnek érezze magát! Kiváncsi lennék, mit szólna, ha rajta tesztelnének...! Látott már valaki ilyen állatkísérletet? Ha nem, jobb, ha nem is akar látni...
Különben is kamu az egész, hiszen annyit hallod, hogy magad is elhiszed, semmi egyéb az egész - nem csak a politikusok hazudnak, nem csak ők basznak át! Ébresztőőőő! Az ellen is tessék tüntetni, hogy reklámoknak csúfolt hazugságokkal bombáznak lépten nyomon...!

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr56235584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nonoo · http://www.nonoo.hu/ 2007.11.20. 15:02:00

Meg hogy milyen szarok a magyar reklamok. Ilyen jopofizos vicces kis filmecskek, kizarolag bankokat, vegyszereket, biztositasokat meg tavkozlest hirdetnek. Kulfoldi csatornara atkapcsol az ember, mondjuk rogton a CNN-re, kapasbol lathat minosegi, muveszi erteku, szep felveteleket tartalmazo reklamot, aminek mondanivaloja is van, nem csak ilyen vicces kis jopofizos cillit benges szarsag.
süti beállítások módosítása