Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Miért?

2008.01.16. 14:16 | KEhelyKE | 7 komment

1. Az operában végig énekelnek, ha valaki abbahagyja akár egy pillanatra is, hálából rögtön meg kell tapsolni.
2. Az operák alaptörténete a következő : két kövér ember szerelmes egymásba és a végén egyikük vagy mindkettő meghal. Őket kell a leghangosabban megtapsolni. Ha egyikük sem hal meg, vígoperáról beszélünk. Ez esetben a nézők halnak bele az unalomba és a hangzavar okozta stresszbe.
3. Az operák általában idegen nyelveken hallhatók, nem szinkronizáltak, de a szereplők gesztusaiból is kitalálható a történet. Ha mellükre szorítják a kezüket, mint Lakodalom Lajcsi, akkor szerelmesek, ha a plafonra néznek : boldogok, ha a padlóra : szomorúak, ha pedig a kardjukat csapkodják : kardozni akarnak valakivel. A gonosz általában gonoszan néz, vagy ki van vastagítva a szemöldöke.
4. Aki a legmagasabb hangon énekel, az keresi a legtöbbet, mind a férfiaknál mind a nőknél.
5. Mivel az operákat régen írták, a szövegírók többsége szerencsére már nem kap pénzt az idióta dalszövegekért és nem jön ki meghajolni a tapsrend szerint.
6. A jó és a gonosz kövér nőket a ruhájukról lehet megkülönbözetni, a jó kövér nőnek ugyanis általában jobban kivan a melle.
7. A zenészek nem azért vannak egy árokban, mert szar számokat fognak játszani, hanem azért, hogy látsszanak az énekesek.
8. Ne aggódjunk, senkit sem ölnek meg annyira, hogy a halála elott ne tudjon még tíz percet énekelni.

Kérdőív számítógépes problémák jelentésére

1. Írja le a problémát!
2. Most írja le PONTOSAN a problémát, mindenféle fölösleges kiegészítő megjegyzés nélkül.
3. Erőteljesen törje a fejét, hol van a kutya elásva.
4. a) Mennyire súlyos a probléma?
- életbe vágó
- kifejezetten súlyos
- hihetetlenül fontos
- elképesztően fontos
4. b) Mennyire fontos a probléma valójában?
- nem fontos
- nem fontos
- nem fontos
- ráér holnapig
5. A probléma jellege:
- megállt
- nem működik
- lefagyott
- nem megy már, na!
- furcsa szaga van
6. A számítógép be van dugva a konnektorba?
- igen
- nem
7. Be van kapcsolva a számítógép?
- igen
- nem
8. Megpróbálta saját maga megoldani a problémát?
- igen
- nem - tényleg nem?
- persze!
9. Rosszabb lett ennek következtében?
- igen
10. Megpróbált segíteni megoldani a problémát egy olyan kolléga, "aki mindent tud a számítógépről"?
- igen
- nem
11. Rosszabb lett ennek következtében?
- igen
12. Elolvasta a kézikönyvet?
- igen
- nem
13. Legyen őszinte! Tényleg elolvasta a kézikönyvet?
- talán
- nem
14. Teljesen biztos benne, hogy elolvasta a kézikönyvet?
- nem
15. Ha elolvasta a kézikönyvet, értette?
- nem
16. Ha igen, akkor magyarázza el, hogy miért nem tudta maga megoldani a problémát!
17. Mit csinált a számítógéppel, amikor a probléma fellépett?
18. Ha azt válaszolta, hogy "semmit", akkor magyarázza el, hogy miért volt bekapcsolva a számítógép!
19. Biztos, hogy nem csak bebeszéli a problémát magának?
- igen
- nem
20. A VCR-jén az óra villogó 12:00-t mutat?
- igen
- nem
Ha igen, akkor mit jelent a VCR?
21. Megvan Önnek a "Számítógép használata hülyéknek"?
- igen
- nem
22. Van egy semleges tanúja a problémára?
- igen
- nem
23. Van valamilyen elektromos készüléke, ami működik?
- igen
- nem
24. Van valaki, akire rákenheti a problémát?
- igen
- nem
25. Mért egy erőteljes ütést a számítógép házára?
- igen
- nem
26. Ég a számítógép?
- igen
- nem.

Miért vannak nekünk dolgaink, amik nem működnek? Miért vannak dolgok, melyek xarul működnek?
Mire is gondolok? Már többször írtam, minden reggel a Móricz Zsigmond körtéren keresztül vezet az utam, es ahogy megyek át a Bartókon, már figyelgetem, hogy a 61- es villamos menniy idő mulva indul. Célszerű- e sietni avagy futni, vagy esetleg raérek sétálni, hiszen ugysem érem el.
Miért van az, hogy látszólag senki nem nézi? Azt látom, hogy 20 másodperc múlva indul, és akkor áll neki futni a mami azt a 100 métert ami a megállóig még van, vagy éppen látni, hogy még 4 és fél perc, de úgy fut, mint a nyúl. Érdekes módon mindig a lehető legszerencsétlenebb ember, vagy öreg, vagy mozgássérült, vagy babakocsis anyukák sietnek a legjobban. Miért is?
Mi dolga van egy 80 éves öregasszonynak pont a reggeli csúcsban, mikor mindenki siet munkába, iskolába? Nekem ne mondja senki, hogy annyira kurva sürgős...
Arról aztán már végképp ne is beszéljünk, hogy miután ledobott egy sprintet 50 méteren, a lépcsőhöz érve eljátsza, hogy alig tud lépni...derossz.. tényleg azt gondolja, hogy senki nem látta futni? Vagy hamár egyszer ilyen jól tud futni, miért olyan kurva fontos leülni? És persze leszáll a következőn...
Miért nem sétál? Ráér nem?
Talán ezért is van, visszatérve az időhöz, hogy a villamosvezetők xarnak rá, és nem mutatja, kelle- e futnom...
Ugysem nézi senki...de micsoda hozzáállás ez? Mi a picsának csinálunk valamit, amit senki nem használ, és/vagy nem működik? Úgy érzem magam, mint ha időgéppel visszarepültem volna a sötét középkorba. Igen, azt gondolhatja mindenki, hogy ki ha én nem vagyok, de nem, én pusztán olyan dolgokat figyelek meg, melyeket nem értem, hogy miért úgy vannak. Olyan alapvető dolgok, melyek nagyban megkönnyítenék az életünket, de ehelyett xarunk rá, pánikszerűen taposunk egymásra, és mindenki megy előre... de hova? Valaki meg tudná mondani, hogy merre tart?
Óvatos becslésem szerint, ha megkérdeznék 100 embert, abból 99nek semmiféle konkrét célja nem lenne, sőt, lehet, nem is értené a kérdést. Hogy lehet célok nélkül élni? De ami fontosabb: MIÉRT?
Miért nincs az emberi FAJ-nak közös célja? Legalább egy?! Miért kell egymást megosztani vallási, politikai, etnikai nézetek miatt? Egy faj vagyunk könyörgöm. Mindenki büdöset xarik. Ahogy egy patológus mondta egyszer, ha itt fexel az asztalomon, nem számít, hogy életedben ki voltál. Mind egyformák vagyunk, akár tetszik, akár nem. Ugyanaz a Nap süt mindenkire. Egy bolgyó az otthonunk. Miért nem érti ezt senki? Ezek a világ legegyszerűbb dolgai. Leszálltunk a Holdon, de a szomszedom, aki 6 éve a szomszédom, nem ismert meg a liftben. Mobiltelefonom segítségével a világ szinte bármely pontján fel tudok hívni kis tulzással bárkit, de köszönés nelkül elmegy egymás mellett két szomszéd. MiérT?

A sok miért talán nem is fontos? Így van, aztán jólvan? Vagy nincs jól, de ez van? Azt hagynád, hogy megbasszon egy talicska aprómajom? Nem? Akkor azt miért hagyod, hogy egy maga alá szaró mocskos, büdös, betegségeket terjesztő csöves mellédüljön a buszon? Miért hagyod, hogy niggerek molesztálják a hölgyeket a Blahán?
Miért hagyjuk, hogy 300 HUF a benzin? És miért van mégis dugó a városban egész nap? Miért van 3 millió ember létminimum alatt, és miért van 3 millió elhízott ember egy 10 milliós országban? Miért nézi fél ország a Barátok közt-öt, mikor van 50 masik csatorna? Telefonálni nem lehet vezetés közben, de miért lehet fél méterenként egy böszme nagy reklámtábla, amit ráadasul arra terveztek, hogy odafigyelj rá? Sorolhatnám, de ha az ígyvan, aztán jólvan kérdésre igennel felelsz, akkor akár fel is kötheted magad.....

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr21299632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.17. 20:52:13

T'od pont az az egyik nagy probléma, hogy az emberi fajnak van egy közös célja: a saját siker érdekében átgázolni mindenki máson...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.01.18. 09:13:19

Szóval ez a közös cél? Ezt most komolyan mondod? Egy perc alatt megfejtetted az életünk titkát? Basszus most akkor én mit csináljak? Cél nélkül keringek....

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.18. 17:25:35

Boldogok, akik cél nélkül keringenek... :)
Nem, egyébként nem vérkomoly volt, de sokaknak ez tényleg egyfajta életcél. Sajnos.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2008.01.21. 09:46:50

Nem tudok veled egyetérteni, képtelen vagok elfogadni, hogy cél legyen másokat eltaposva elöbbre jutni, maximum ösztön lehet, hiszen állatok vagyunk mi is csak egóbol embernek hivjuk magunkat...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.21. 17:43:36

Hja, ebben igazad van, az ember olyan állat, amelyik képes saját magát megnevezni.
Egyébként vannak bizonyos egyének, akiknek a legfőbb boldogságot az jelenti, hogy valamiből nagyon sokat birtokolhatnak. (lakás, részvény, pénz, autó, bármi)
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de abszolút nem értem, hogy miért jó az valakinek, ha hatalmas vagyont halmoz fel. Teszem azt, miért jó Bill Gates-nek, hogy van x milliárd dollárja. (Abból a szempontból persze jó neki, hogy nem rohad napi 10 órát egy alulszellőztetett irodában, de ehhez mi a fasznak x milliárd dollár?) No, lehet, hogy előítéletes vagyok, de ezek a vagyonok ritkán keletkeznek becsületes magatartással.
(Azt, hogy most Magyarországon mindenki rohan, meg rosszkedvű, meg furcsán viselkedik, a közeg teszi. Egyszer majd elmúlik...)

Nonoo · http://www.nonoo.hu/ 2008.01.21. 18:17:44

Azt én sem értem, hogy ha az embernek már van több milliárd dollárja, akkor miért nem száll ki az üzleti életből és éli le a hátralévő életét halál nyugalomban, szarva mindenre.

Bár lehet hogy így élnek ezek a gazdagok is, szarnak mindenre, a pénzükkel meg megbízott menedzserek foglalkoznak, nem tudom.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2008.01.22. 09:13:40

ez is megér egy postot, bár ez alapvetően nem a pénzről (akar(t)) szólni, viszont bill egy nagyon jó hasonlat, hiszen ő is a semmiből kezdte, írt egy jó programot jókor, leegyszerüsítve a dolgot, és aztán minden ment a maga útján; ne gondold, hogy ha holnap beültetnenek a székébe, akkor faszveréssel élnéd világod...
a post lényege az akar(t) lenni, hogy nem értem a világot, és nem is boldogulok benne...
süti beállítások módosítása