Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Lófasz

2007.07.01. 02:12 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Érdekes, hogy egy ilyen semmilyen nap után az jut eszembe, hogy lófasz. Pedig valójában az nem semmi :)
Vajon miért?
Annak több értelme lenne, hogy lószar. Persze ezt is szoktuk mondani. De nem azért, mert az semmi, hiszen többet ér, mint néhány ember. Még a legkisebb kupac is.
Igen, ma rossz napom volt. Nagyon rossz. Ismét ráébredtem, hogy csak magamra számíthatok. Vicces, hogy a bolygónkat a túlnépesedés fenyegeti, mégis olyan egyedül érzem magam néha. Egy faj az ember, mégis úgy tűnik, mintha mindenki próbálna a lehető legmesszebb lenni a másiktól. Minden lehetséges módon különbözni szeretnénk egymástó, egyéniségek lenni, meg ilyen marhaságok.
Mindig azt mondjuk, ha faszságot csinálunk, hogy azért, mert különben unalmas lenne az életünk. Arra még senki nem gondolt, hogy akkor lehet hogy lenne életünk?
Ott vannak például a zebrák. Egész nap ott hegesztenek a szavannán. Én még nem láttam olyan zebrát aki nem volt csíkos vagy nem patái voltak, egyik zebrán se figyelhető meg, hogy más akar lenni, mint ami: zebra. Nem hinném viszont, hogy unalmas az életük. Látott már valaki zebrát, aki mondjuk önként az oroszlánok elé veti magát? Vagy nekirohan egy majomkenyérfának? Ugye nem...
Lehet hogy nem elég intelligens ahhoz, hogy felfogja, hogy baromi unalmas zebrának lenni? Azért ahhoz van elég esze, hogy évezredek óta fentartsa a fajt. És alkalmazkodjon a környezetéhez.
Az ember a kibaszott nagy intelligenciájával hol lesz tízezer év múlva?

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr5109263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása