Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Lenni vagy aludni!?

2007.07.03. 00:43 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Ez egy nagy kérdés. Sajnálom az időt az alvásra, mert minden 60 másodperccel, amit lecsukott szemmel töltök, egy perc fényt veszítek. De legalább annyira fontos az alvás, mint a víz, a táplálék, stb. Ezt sosem értettem. A növények alszanak? Csak az állatok alszanak tudomásom szerint. Ez bassza a csőrömet, mert, ha maradunk annál az elméletnél, hogy anyagok vagyunk, akkor ez az alvás dolog nem illik a képbe sehogy sem. Pihennie kell az agynak, az izmoknak. Lehet, hogy túl keveset tudok az alvásról és ezért nem értem? De ha így is van, miért nem irányítható? Nem tudok csak úgy elaludni, hogy lefekszek, aztán puff! már alszok is - mintha lekapcsolnék egy villanyt.
Ez most nagyon aktuális kérdés, de sajnos nem tudom tovább feszegetni, mert hamarosan fel kell kelnem, tehát aludni kell mennem! Grrr!
Életünk 1/3-át alvással töltjük...biztos van valami értelme..de mi lehet az?

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr40110478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása