Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Ez vicc, de nem nevetek...

2008.02.26. 12:54 | KEhelyKE | 2 komment

- Amerikában az emberek 2000 dolcsit keresnek, 1500-ból meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli mit kezdenek a maradék 500-al.

- Az EU-ban 1500 eurót keresnek, 750-böl meg lehet élni, az államot meg nem érdekli, mit kezdenek a maradék 750-el.

- Magyarországon 70 ezer forintot keresnek az emberek, 100 ezerböl meg lehet élni, az államot meg nem érdekli honnét szerzik a maradék 30 ezret...

Mókás ugye? Vagy mégsem? Én példaul nem nevetek. Nalunk minden fordítva van, mint máshol. Példaul a legtöbb helyen az emberek nevetnek a vicces dolgokon. Itt nálunk úgy van, hogy azon nevetünk a legnagyobbakat, amin a leginkább sírni kellene....de én már odáig jutottam, hogy minél viccesebb valami, annál kevésbé tudok rajta nevetni. Sőt! Most már egyáltalán nem nevetek. Pedig ami itt megy manapság, az VICC! Mást nem tudok mondani.

Biztos minenki olvasta már, hogy hamarosan nem lehet dohányozni a játszótereken, meg a közterületeken. Védjük a gyerekeket, hogy ne kelljen dohányfüstöt belélegezniük. Ez rendben van. Tényleg. De ha apuka dohányzik, és levinné a gyereket a játszótérre, akkor hol a rákban gyújt rá? Majd otthon a lakásban. A gyerek orra alatt. Például. Vagy másik. Irodaházakban általában nem lehet dohányozni, ezért a melósok lemennek az épület elé. De az meg közterület. Akkor hol fognak rágyújtani?
Mert azt ugye senki nem hiszi, hogy egyik napról a másikra az emberek letszik a cigarettát. Van, akinek más szórakozása nincs. Meg egyáltalán. Én értem, hogy egézségtelen, meg minden, de ezt így nem lehet. Milyen eljárás ez? És különben is! Mi számít dohányzásnak? Ha a kezemben van a cigi? Csak fogom a cigit, nem dohányzok. Otthon gyújtottam meg. Persze ez vicces. Engem mondjuk zavar a sok tetves csöves az utca közepére szarik. Zavar, hogy nem tudok meni a járdán parkoló autóktól. Zavar a sok árus az aluljáróban, akiktől szétmegy a fejem reggel, meg zavar a szemetelés. Zavar a sok alkoholista féreg, akik bűzlenek a szesztől...sorolhatnám, kipufogógáz, hangos motorok, ugye jön a jóidő...
Sokminden van, ami zavarja a másikat. De ezekkel eggyütt kellene élni. Nem betiltani. Különben is ezek a fasszopó képviselők ott szívják a parlamentben. Mindenki látott már rejtett kamerás felvételeket a tv-ben. Akkor meg miről beszélünk. Hogy tartatod be ezt a törvényt? Főleg a tetvedék cigányokkal? Azoknak semmilyen törvényt nem kell betartani, nem kell bérletet venni, nem kell jogosítványt szerezni(láttál már cigány tanulóvezetőt?), satöbbi.
Egyre többen vagyunk, egyre szűkebb a hely, egyre inkább zavarjuk egymást, mindenfélével. De tolerálni kell! Nem az a megoldás, hogy betiltunk valamit. A felnövekvő ifjúságot kellene úgy nevelni, hogy ne szokjanak rá a dohányzásra, akik már rászoktak, ugysem szoknak le.

Egy szónak is száz a vége, ha nem változik meg itt kurva gyorsan valami, akkor nagyon nagy bajban lesz ez a nemzet. Egyre jobban szaporodnak el a cigányok, egyre több joguk lesz, egyre több a külföldi, külföldi tulajdon, egyre több az öreg, a fiatalok mennek külföldre, egyre jobban eladósdik az ország, a lakosság élete bizonytalan, nem fogják tudni fizetni a részleteket, egyre többen kerülnek majd utcára.....nem is folytatom....

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr47355064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény Éjszakai Dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.26. 18:47:15

Én dohányosként azt mondom, hogy egyetértek a dohányzási területek racionális(!) korlátozásával, azonban mindennek szerintem együtt kellene járni a dohányzás elleni szerek, eljárások olcsóbbá tételével, esetleg állami támogatásával.

Persze vicces ez a korlátozás, miközben az állam hatalmasakat kaszál a dohánytermékek jövedéki adóján... Ezért nem erőltetik annyira a leszokási kúrákat...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2008.02.27. 08:55:27

Igen, korlátozzuk, de nem ész nélkül. Régen is dohányoztak az emberek, mégis megfértek ettől még egymás mellett. Mindenkinek van valmai szenvedélye, szokása, ami zavarhat másokat, de ezzel meg kell tanulni eggyütt élni. Nem betiltjuk. Ez nem old meg semmit. Attól, hogy valami tilos, még nem fog megszünni. A jövedéki adó valószínüleg csak töredéke, amit a dohányzásból adódó betegségekre költ a TB, de azt nem szabad elfelejteni, hogy miért is kell menni a dohánygyáraknak... aki nem tudja, kérdezze meg szüleit, nagyszüleit...viccen kívül..!
De ami engem ebben zavar, az, hogy úgy kezelik a dohányosokat, mint valami leprásokat. Én is ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Úgy alakult, hogy dohányzom. De mondom, védjük az ifjúságot, meg a nemdohányzókat, persze, de alevegő attól nem lesz sokkal tisztább, hogy nem gyújtunk rá az utcán...
süti beállítások módosítása