Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Gyilkosság, vagy baleset

2008.03.03. 12:28 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Olvastam jó régen egy könyvet, aminek ez volt a címe. Olyan esetek voltak benne, aminél nem derült ki egyértelműen, hogy gyilkosság, vagy baleset történt-e. Nagyon érdekes volt, nem olyan esetek, mint amilyeneket a helyszínelők vizsgálnak Las Vegasban, de elgondolkodtató történetek voltak.
Azért jutott eszembe, mert ma reggel a 61- es villamos egy böszme nagyot fékezett a MOM parknál. Jött egy 'nínós' autó szemből, és így tudta csak elengedni a villamos. Vannak olyan esetek, amikor valami seggarcú autós ráál a sinekre, vagy valaki elfelejti, hogy a sinek azért vannak ott, mert villamos közlekedik, leegyszerüsítve, vannak olyan forgalmi helyzetek, amikor kell egy jó nagyot fékezni.
Tegyük fel, hogy vénasszony(mert ez a leggyakoribb, meg a leginkább elkerülhető eset) úgy dönt, hogy még mindig 1930- as évek vannak, amikor is hetente járt az utcákon két autó, azok is ugy jóval lassabban, és fiatal is volt. Tehát ott hegeszt az öreglány a sineken, mert persze siet, rohan, a fasz tudja minek, és hova, persze a reggeli, vagy a délutáni csúcsforgalomban, és jön a villamos, és hogy el ne üsse, berántja a féket a sofőr. Milyen rendes ugye? Szegényt, nem akarja elütni. Arra gondolt-e már valaki, hogy azon a villamoson van mondjuk 100 ember? Egy figyelmetlen hülye miatt miért kell másik 100 ember testi épségét kockáztatni? Kibaszott nagyot lehet esni. Lefejelni korlátot, még ülve is. Vagy azt a bazi nagy jegyérvényesítőt. Persze, ha nem tenné, akkor a sofőr mehetne hűsölni, egy időre.
Képzeld el, hogy keresztben áll a sineken az autó, és a villamos meg eltolja a gecibe. Aztán még a sofőr jogsiát bevonják, mert ez durva szabálytalanság, soha többet nem vezethet, mert veszélyes embertársaira, megfizetné a kocsi elszállítását, meg a villamos javítását, meg mondjuk még jól el is vernék az emberek, mert miatta lett dugó, meg minden...egy két ilyen eset után megváltoznának a vezetési szokások. Tehát, ha egy vénasszony baszik mindenre, és a sineken kolbászol, és elüti a villamos, mivel a sofor nem akarja a villamoson lévő emberek testi épségét, és életét kockáztatni (a villamoson is lehetnek öregek, és vannak is, meg terhes nők, aki ha elesik, vagy nekiesik valaminek el is vetélhet), az gyilkosság, vagy baleset? Vagy egyik sem? Vagy mind2?
Persze az egészre nincs szükség, ha kicsit odafigyelünk, és nem állunk autóval a sinekre, nem az úttest közepén bóklászunk járókerettel...de ha nem megy, akkor szerintem keményebb eszközökhöz kell folyamodni. Mert nem állapot, hogy fél óráig üvölt a sziréna a fülembe, mert nem tud elmenni a sok szabálytalanul parkoló autótól, meg egyáltalán, a dugóban nem tud haladni rendesen...amin ugy szintén életek múlhatnak. És miért mindig egy hülye miatt kell másik, sok embernek szopnia?
Mindig oda jutok, hogy pici odafigyelés, minden mindennel összefügg...

Más..Még pénteken történt hazafelé, a Moszkva téren(inkább tré,mint tér), szállok fel a villamosra, és fiatalok balhéztak...páran a villamoson álltak az ajtóban, páran a járdán, és eleg keményen összeszólalkoztak...
Mindenki probált másfele nézni, megszeppenve ültek, majd a sofor kinyitotta az ajtót, kijött a fülkéből, és mocskosul rájuk üvöltött, hogy le lehet szállni balhézni, az ő villamosán rend lesz. Nem tudom szó szerint idézni sajnos, azért így írtam. A csávók végül leszálltak. Egy öreg bácsika hangosan morgott,persze addig kussolt, míg ment a hangoskodás. Csak azt akarom mondani, hogy ameddig nem fogunk össze az ilyen esetekben, addig nem jutunk messzire...Elég határozott volt a sofőr, de ha a srácok négyen öten megindulnak akkor nem biztos hogy jól tud kijönni belőle. Elég zabosak voltak a fiúk, vártam is hogy visszaszólnak, esetleg lesz valami tettlegesség is...kedves sofőr úr! Rám számíthat..! Nah egyelőre ennyi...
· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr88363257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: printers for t shirts 2018.02.26. 04:42:49

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Trackback: Embroidery Services Singapore 2018.02.25. 14:34:31

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása