Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Könnyű

2008.05.29. 15:00 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Tegnap az írtam, hogy nehéz. Ma pedig azt, hogy könnyű. Hogyan is kell ezt érteni? Vagyis inkább úgy mondom, hogy szerintem :)
Ez a blog is mutatja, hogy milyen könnyű az életünk valójában. Úgy értem van időm blogot írni. Van időm azzal foglalkozni, hogy mit írok. Jó sokan vagyunk még így. Valaki tudja, hány blog vagyon?
Tehát rengeteg időnk van. Nem kell futni a kaja után, vagy éppen menekülni egy böszme nagy ragadozó elől. Teljesen természetes, hogy van mit enni, van mit inni, van hol aludni, van tv, rádió, internet, meg autók, meg mindenféle kütyük.
Nem kell reggeltől estig nyomatni a melót, nap 8 óra és kész. Van szórakozási lehetőség, kis túlzással állíthatom, hogy igazán nagyszerűen élünk, tök tuti minden.
Az élet adja magát. Jön, aminek jönnie kell. Jöjjön!

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr82493537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása