Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Fejtörő

2007.09.21. 08:46 | KEhelyKE | 5 komment

Képzeljétek el, egy ismerősöm nemrég volt a kedvesével nyarlani Egyiptomban, ahol persze megnézték a piramisokat is, az egyiket belulrol is. Ez még annyira nem lenne érdekes, de miután hazajöttek, a srác mindkét szeme bedagadt. Az orvos azt állapította meg, hogy a virus ISMERETLEN. Micsoda véletlen...
Más.
Minden reggel át kell verekednem magam a Móricz Zsigmond körtéren, ami egy kicsit fel van túrva mostanság a metróépítés miatt. Igen, szó szerint át kell verekednem magam. Hihetetlen, hogy mennyire összetömörödnek az emberek, mert szűk a hely időnként. Az viszont gáz, hogy korán reggel szórólaposokat kell kerülgetnem, tötyögő nyugdíjasokat, kibaszott korlátokat, hajléktalanokat.
Az ember leszáll a 6- osról és basszus nem jutok el a 61- es megállójába szinte, mert alig lehet haladni...még aki tudna rendesen menni, az is telefonál, csacsog, mindenfele néz, csak éppen előre nem. Ha a mezőn megfigyeljük a birkákat, nagyobb rendszerben legelnek. Mire az ember beér a munkahelyére, tiszta idegroncs. És akkor még nem is hallgattam reggel a híreket. Délután szintén hasonlóakat tapasztalok, és bár akkor már nem annyira sietős a dolog, mégis nagyon zavaró, hogy nem figyel senki a másikra. Megy, mint a világtalan, és hogy jön- e szembe valaki, vagy mögötte, vagy bárhol, azt nem veszi észre. Aztán ha már nem tudok jobban odébmenni, és ütközünk, akkor meg néz, mint gyújtogató a vizesszalmára, hogy mi történt. de arra egy percig sem gondol, hogy előre kellene nézni... vajon miért nem figyelünl egymásra? Csak egy kicsit...egy másodpercig tart és nem kerül semmibe...a következő feladványt előbb megfejtem valószínűleg:


A világ 2%-nyi legintelligensebb embere közé tartozol? A feladványban nincs semmiféle trükk, egyszerű logikával megfejthető. Tehát sok szerencsét és ne add fel!

1. Van 5 ház, mindegyik más színű.
2. Minden házban egy más-más nemzetiségű személy lakik.
3. Minden háztulajdonos bizonyos italt részesít előnyben, bizonyos márkájú cigarettát szív és bizonyos állatot tart.
4. Ezen személyek közül egyik sem iszik ugyanolyan italt, nem szív ugyanolyan cigarettát és nem tart ugyanolyan állatot, mint valamelyik szomszédja.

A kérdés: Kié a hal?

Tudod, hogy:
A brit a piros házban lakik. A svéd kutyát tart. A dán szívesen iszik teát. A német Rothmanns cigarettát szín. A norvég az első házban lakik. A zöld ház tulajdonosa kávét iszik. Aki Winfield cigarettát szív, szívesen iszik sört. A sárga ház tulajdonosa Dunhill cigarettát szív. Az a személy, aki Pall Mall-t szív, papagájt tart. A férfi, aki a középső házban lakik, tejet iszik. Aki Marlboro-t szív, az mellett lakik, aki macskát tart. A férfi, akinek lova van, az mellett lakik, aki Dunhill-t szív. A norvég a kék ház mellett lakik. Aki Marlboro-t szív, annak a szomszédja vizet iszik. A zöld ház a fehér ház mellett balra van.


Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki. Azt állította róla, hogy az emberek 98%-a képtelen megfejteni. Jó szórakozást.

MEGOLDÁS???



A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr57172088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2007.09.25. 08:47:46

Azért kiváncsi lennék, hogy mennyi ideig tartott kisakkozni... :)

sanny 2007.09.25. 19:58:36

negyedora kb

gabi 2008.04.25. 18:09:47

nekem is kb negyed óra volt. nem nehéz egyaltalán
NÉMET halas
süti beállítások módosítása