Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Sóhajtás

2007.09.28. 08:40 | KEhelyKE | 2 komment

Egy anyuka telefonált rémülten a kórházba, hogy bejelentsen egy mérgezést. Az ügyeletes orvos megkérdezte, hogy milyen jellegű mérgezés, mire a hölgy elmondta, hogy a kislánya hangyákat evett. Az orvos megnyugtatta, hogy aggodalma alaptalan, a gyereknek ugyanis ettől nem lesz semmi baja. Az anyuka most már jóval nyugodtabban folytatta a beszélgetést, közölte az orvossal, hogy azért ő "biztos ami biztos" alapon a kislányt rögtön az esemény bekövetkezte után megetette hangyairtóval... Ezek után sürgősen berendelték a kórházba a gyereket, bár a hangyák a gyomrában már bizonyára nem éltek...

Egy gyorshajtót lefényképeztek a rendőrök, s néhány nappal az eset után a postás be is csengetett hozzá egy 40 dolláros csekkel, meg az autója fényképével. A fickó válaszként elküldte a rendőrségnek egy negyvendolláros fényképét. A rendőr, aki kézhez vette a küldeményt, humoránál volt, s egy újabb fényképpel válaszolt: ezen azonban egy bilincs volt látható. Ezek után már gyorsan ment a befizetés...

Az amerikai White Mountain Nemzeti Park női budijának emésztőtartályából ráncigált elő a hatóság egy embert, miután egy 14 éves lány bejelentette rendőrségen, hogy egy szempárt látott villogni a sötét üregben. Mint kiderült, a 45 éves férfi hosszabb ideje szórakoztatja magát azzal, hogy derékig érő gumicsizmában bemászik az ülőke alatti több köbméteres tartályba, és lesi a betévedő nőket. Jon Hebert kapitány, a Caroll megyei sheriff úgy nyilatkozott, hogy ilyen esettel még nem volt dolga hosszú pályafutása során. Hozzátette, hogy a vétség megtorlására egyelőre még nem találták meg a jogi paragrafust, de dolgoznak rajta.

Valamikor egy Seattle-i férfinek benzinre volt szüksége, ráadásul nagyon gyorsan.
Pénze nem lévén, szerzett egy gumicsövet, ami igen alkalmasnak tűnt arra, hogy egy autó benzintartályából szerezze be a szükséges üzemanyagot. A fickó nem lévén különösebben rutinos benzintolvaj, úgy gondolta, hogy egy lakókocsi inkább megfelel a céljának, hiszen elég nagy ahhoz, hogy a cselekményt álcázza.
Ez így rendjén is lett volna, ha az úriember össze nem téveszti a benzintank sapkáját a... lakókocsikba széria-felszereltségként beépített WC-tartály kivezetőcsövével. A folytatás az előzményeknek megfelelően alakult: a rendőrök a rosszullét miatt a helyszínen találtak a tolvajra. A jármű tulajdonosa jót nevetett a dolgon, s nem tett feljelentést. Ha jól meggondoljuk, feljelentésének nem is lett volna tárgya.

Miért ne hívjunk tanúnak vénasszonyt?
Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra. Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:
- Takács néni, ismer engem?
Mire a hölgy:
- Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek.
Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:
- Takács néni, ismeri a védőügyvédet?
- Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni, és mint ügyvéd, egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem.
A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk:
- Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni.

Egyik szemem sír, a másik nevet :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr83179376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nonoo · http://www.nonoo.hu/ 2007.09.28. 15:20:59

Ezek ilyen tipikus kitalált sztorik. Pl. a lakókocsiban egyáltalán nincs is üzemanyagtartály, az max. a lakóautóban van. Betöltőnyílása pedig csak a víztartálynak van, amivel össze lehet téveszteni az üzemanyagtartály nyílását, mert ha beépített a wc, azt a lakókocsi/autó alvázánál lévő szelepsapka lecsavarásával lehet üríteni.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2007.09.28. 16:28:11

Látom van egy lakókocsiszakértőnk :)))
süti beállítások módosítása