Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Utazás

2008.02.07. 10:05 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Képzeljétek el, megvettem életem első bkv- bérletemet..! Kicsit több, mint 7 éve élek "csodaszép" fővárosunkban, és ez volt az első alkalom. Szerencsém van, mert a főnököm egy részét, egy jelentős részét kifizeti...különben biztos nem lenne.
Azon gondolkoztam a minap, hogy ez tulajdonképpen a kizsákmányolás magasiskolája. Miért is? Azért, mert legfőképpen munkábajárás miatt közlekedik a legtöbb ember. Itt a fővárosban nem kell átutazni fél várost, hogy elintézzen valamit. Minden van a lakáshoz közel. Közért, iskola, étterem, hivatalok, ésatöbbi. Namármost, a fizetésünk felét máris elviszi az adó, megy bele állambácsi feneketlen zsebébe. Bármit vásárolsz, egy raklap adó terheli. Az is megy állambácsi zsebébe. És mindezen felül, még egy valag pénzt kifizetsz utazásra. Főleg egy 4 tagú családnál már horror összeg, a fizetésekhez és egyéb kiadásokhoz képest. Mindezeken felül ezek a cégek (BKV, MÁV) veszteségesek, méghozzá nem kicsit. Amit állambácsi kipótol. És miből pótolja? Persze, hogy a TE adódból. NA?

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr85329106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása