Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

HmHmHm

2008.05.08. 13:37 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Mindenki tudja, ha egy pár gyereket akar örökbe fogadni, akkor mindenféle szervezetek vizsgálódnak, hogy vajon alkalmas-e a pár. Ez mondjuk tök oké. Milyen jó lenne, ha normál esetben is lenne valamiféle kontroll. Valahogy meg lehetne előzni, hogy az a rengeteg gyerek alkoholista szülök kereszttűzében nőjön fel. Elvált szülők marakodnának a fejük felett. Nem hiszem el, hogy kell ennyi árvaház. Ennyi utcagyerek. Nem kell oda gyerek, ahol nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy normális körülmények közt felnevelni. Durva? Lehet.
Képzeljétek el, hogy az a 12 éves románcigány bicskás gyerek meg sem születne. Nem bökne le senkit. Nem lenne koldusok oldalán éhező gyerek. Tudom, hogy ez megvalósíthatatlan, hiszen nem lehet mindenkit ellenőrizni. De valahogy kordában kellene tartani ezt a dolgot.
Hasonló szabályokat be lehetne vezetni állattartás esetében is. Nem lenne ennyi kóbor kutya, meg macska például. Vannak dolgok, amiket kurvára komolyan kell venni.
Szerintem az nem frankó, hogy összebasznak a felelőtlenek egy, vagy több gyereket, aztán meg állami gondozásba kerülnek, meg ki tudja, hova, másoknak meg nem lehet gyerekük egészségügyi okokból kifolyólag, és tisztességesen felnevelnék, de nem lehet, mert évekig kell várni, hogy valami befásult hivatalnok méltóztasson engedélyezni...
Ez nagyon összetett feladat, de inkább ilyeneken kellene gondolkozni, mint a melegek házasságán...broáf!

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr38459852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása