Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

Régen

2008.05.09. 11:05 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Csávó támasztja a kerítést. Néz maga elé. Arra jön egy járőr. Kérdezi a srácot: - Mit csinálsz fiam!? - Morfondírozok - jött a válasz. Mire a rendőr:- Na add csak ide azt a morfondírt...!
Csak eszembe jutott, kis hülye vicc, mivel én is éppen morfondírozok. Ezzel a poénnal nem a rendőröket akarom bántani. Bár írás közben eszembe jutott egy rendőrsztori. Volt egy csaj, lakó társam, aki rendőr volt. Ráadásul hadnagy. Miután beköltözött, beszélgettünk, hogy mit merre talál a környéken. Közért, posta, miegymás. Magyaráztam neki, hogy balra ez, jobbra az, és közben rögzített a csaj. Feltartotta a kezeit, és megzörgette a kezeit, hogy balra, az a láncos keze, jobbra meg az órás keze. Tetszik érteni? Egy rendőrtiszt, egy hadnagy úgy azonosítja be az irányokat, hogy órás kéz, vagy láncos kéz. A láncok a karkötőket jelentik. Persze egy rendőr nem az egész rendőrség, de azért ez akkor is durva. Egy hat éves gyerek tudja melyik keze melyik nem? Az már csak hab a tortán, hogy szőke a csaj :) De mindig mondom, hogy a hülyeségnek semmi köze a hajszínhez...

Szóval azon morfondíroztam, hogy péntekre mindig kurvára elfáradok. Sőt. Valójában már csütörtökön alig élek. De pénteken reggel már úgy kell kirobbantani az ágyból.
Vajon hogy lehetett az, hogy régen az emberek egész életükben egy munkahelyen dolgoztak, egy műszakban. Ugyanaz a munka évtizedeken át. Én még azt is unom néha, hogy ugyanaz a kilátás.
Bennem van a hiba? Vagy ez egy XXI. századi betegség? Esetleg régebben is zavarta az embereket, csak tudták kezelni? El sem tudom képzelni, hogyan éltek régen...pedig nem is volt olyan régen...

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr30461114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása