Minden Mindennel Összefügg!

- Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...! - Ha nem látod a horgot a számban, ne fárassz!

Friss topikok

  • KEhelyKE: @Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell ... (2009.03.19. 17:32) Magyarok
  • Nonoo: Ma is érdemes volt felkelnem! (2009.03.07. 17:33) A nagy titok a nőkről és a wckről
  • KEhelyKE: Elég gáz, jah, de végül rájöttem, megoldottam :) És vállalom a felelősséget :) (2009.03.07. 16:46) vazz
  • delictum: Hurrá :D Beletartozom a 2%-ba :P (2009.02.28. 20:12) Teszt
  • senki alfonz: mivel te leírtad azt, amit a nő érez és gondol, a bejegyzés írója, meg a ffi érzéseit, lelkületét ... (2008.11.07. 22:38) Nőkről megint!
Online Users Bravium Blog-Toplista

norb akkaw kin rolb nolf kin

2007.11.09. 14:25 | KEhelyKE | Szólj hozzá!

Mikor belépek a blogom admin felületére, ill. egész pontosan előtte, óhatatlanul is látok egy raklap blogot, melyek igazán nagyszerűek, és sokszor olvasgatom is őket, és arra gondolok, hogy itt van ez a sok remek ember, remek meglátásokkal, érdekes eszmefuttatásokkal, jó humorral, sokan olvassák is ezeket az írásokat, és ennek ellenére mégis egy nagy rakás szar ez az ország. Azért szar, mert szar emberek élnek itt, és szarnak az egészre. Ez enyhén ellentmondásos. Jó, persze, a lakosság kis százaléka blogol, de ez igenis sokat jelent. Ezeknek az embereknek jó meglátásaik vannak, ami összefüggésben van a neveltetésükkel, kollégákkal, barátokkal, akiknek valószínűleg hasonlóak a meglátásaik.
Másképpen mondom. A kis ratyi Alföldi Róbertnak volt egy Lucifer című műsora, ha jól emlékszem, abban volt egy párbeszéd, hogy milyen ciki ez a sok bulvárlap, meg női magazin, hogy már tényleg nevetséges dolgokat írnak benne, ami még barátok közt is ciki beszédtéma, nem újságban megjelentetni, Svábí kutyája megbetegedett, és Svábyval eggyütt röhögött ott mindenki, a közönség is...ennek ellenére, mégis mindegyik 'sztár' nyilatkozik ilyen újságoknak, mégis milliószámra olvassák hetente ezeket az 'újságokat'... hogy lehet ez?

Pár hete, vagy hónapja írtam egy tesztről és megjegyeztem, hogy két teljesen különböző ember esetében is szinte egyforma eredmény született..hát szeretném módosítani, ugyanis kiderült, hogy nem is vagyunk annyira különbözőek, tehát mégiscsak jók ezek a tesztek? Vagy egy fecske ne csináljon nyarat?

Minél többet járatom az agyam a dolgokon, annál kevésbé értem a dolgokat...érik már az a meterobecsapódás....

A bejegyzés trackback címe:

https://kehelyke.blog.hu/api/trackback/id/tr81223520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása